Followers

Tuesday, June 25, 2013

MAJLIS KESYUKURAN KHATAN, AQIQAH & CUKUR JAMBUL 16.06.13


Assalammualaikum...alhamdulliah semua majlis berjalan dengan lancar. amin. Memang penat tp berbaloi2. Disini saya sertakan pic2 yg terbaek jew la...he3



tqvm kpd best friend izarina kerana sudi dtg memeriahkan lg majlis kami..tak lupa juga member2 office sime kansai paints sdn bhd, kak amme zuhaima, melissa ros,syamimi dan razak (family) dari klang..


sekali pandang mcm kembar tp tidak sebenarnya... kembar baju jew...he3


tak lupa juga kumpulan marhaban kg berjuntai bestari

nie baby addlina ayuni lahir pd 18 mac 2013 ..comel sgt2..




 nie baby ismazafira anak saya.. (comel mcm ibu dia) he3 lahir 17 mac 2013 beza satu hari jew ngan sepupu dia kat atas tu...tp dah pandai meniarap..

tqvm juga kepada family saya kerana sudi sponsor majlis tersebut...memang terharu sgt2.. dan juga kpd semua anak buah..(ramai sgt dlm 13 org) sudi membantu menyiapkan keperluan dan persiapan majlis..kira semua la dr A - Z.

2 comments: